22.06.2017

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus la data de 21.06.2017 punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul STANCIU NICUȘOR pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, constând în aceea că în perioada februarie - iunie 2017 a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o persoană pe raza municipiului Slobozia, obținând foloase patrimoniale în urma acestei activități.

Față de inculpatul Stanciu Nicușor s-a dispus măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 21.06.2017.

La data de 22.06.2017 Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia și a dispus arestarea preventivă a inculpatului Stanciu Nicușor pe o perioadă de 30 de zile. ' Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.