30.04.2015

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia este abilitat să aducă la cunoștința  publicului următoarele:

Prin decizia penală nr. 599 din 27.04.2015 Curtea de Apel București Secția I Penală a hotărât următoarele:

Admite apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia împotriva sentinței penale nr. 1132/22.10.2014 a Judecătoriei Slobozia.

Desființează în parte sentința apelată și pe fond rejudecând face aplicarea art. 5 Cod penal și:

Condamnă pe inculpatul DUȚU VIOREL DANIEL, zis Pralea, la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Condamnă pe inculpatul DUȚU VIOREL DANIEL, zis Pralea, la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de camătă.

Condamnă pe inculpatul DUȚU VIOREL DANIEL, zis Pralea, la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată.

Condamnă pe inculpatul DUȚU VIOREL DANIEL, zis Pralea, la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Condamnă pe inculpatul DUȚU VIOREL DANIEL, zis Pralea, la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare pe care o sporește cu 1 an, în final acesta urmând a executa pedeapsa de 6 ani închisoare.

Interzice inculpatului dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în funcțiile elective publice și dreptul de a ocupa o funcție ce implică exercițiul autorității de stat,

Dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 9600 euro și 28.000 lei și restituirea autoturismului marca Audi A 6 către proprietarul Audi Bank.  

Menține măsurile asigurătorii instituite în cursul urmăririi penale asupra bunurilor inculpatului și anulează înscrisurile falsificate.

DEFINITIVĂ.

Inculpatul a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia la data de 06.03.2014.