23.12.2015

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

La data de 22.12.2015 Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia și a dispus arestarea preventivă a inculpatului LAZĂR FLORIAN, zis „Gâț㔠, pe o durată de 30 de zile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus la data de 15.12.2015 punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul :

LAZĂR FLORIAN, zis „Gâță”, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice prev. de art. 371 C. pen., portul fără drept de obiecte periculoase prev. de art. 372 C. pen., lipsire de libertate în mod ilegal prev. de art. 205 alin. 1 C. pen., cu aplicarea art. 38 alin. 1 C. pen. , constând în aceea că în dimineața de 07.11.2015, în jurul orei 04:20, numitul Lazăr Florian zis „Gâț㔠a produs scandal în interiorul restaurantului Z.,  agresând mai multe persoane, clienți ai restaurantului și totodată a lipsit de libertate pe numita C. M.  G. , folosindu-se de un  cuțit pentru a o intimida.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.