21.04.2015

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

               Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus trimiterea în judecată a inculpaților:

·   ROȘU ȘTEFĂNIȚĂ VALENTIN, în stare de arest preventiv,

·   CĂRĂUȘU IONUȚ DORINEL, în stare de arest preventiv,

·   CRUCEANU GHEORGHIȚĂ, în stare de arest preventiv,

·   ROȘU ALINA GEORGIANA, în stare de arest la domiciliu,

toți pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

               În rechizitoriul întocmit s-a reținut următoarea stare de fapt:

               Inculpații ROȘU ȘTEFĂNIȚĂ VALENTIN și ROȘU ALINA GEORGIANA, în perioada iulie 2014- februarie 2015, în mod repetat, au determinat practicarea prostituției și au obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către numitele T. M. M., D.C și D. A. F.

               Cu privire la inculpatul CĂRĂUȘU IONUȚ DORINEL s-a reținut că în perioada iulie 2014- februarie 2015, în mod repetat, a ajutat pe numiții Roșu Ștefăniță Valentin și Roșu Alina Georgiana să obțină foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către numita T.M. M.

               Inculpatul CRUCEANU GHEORHIȚĂ, în perioada iulie 2014- februarie 2015, în mod repetat a ajutat pe inculpații Roșu Ștefăniță Valentin și Roșu Alina Georgiana să obțină foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către numita D.C.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.