COMUNICAT

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals intelectual, comise în cursul anului 2014.

 

În cursul zilei de 11 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații, situate pe raza județului Ialomița, din care una la sediul Poliției oraș Țăndărei.

 

În cauză au fost emise mandate de aducere pentru trei lucrători de poliție și alte persoane fără calitate specială, aceștia urmând a fi conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița în vederea audierii.

 

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și Serviciului Român de Informații.

 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.