03.02.2015

 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Slobozia au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor: TOEA GEORGEL NINEL, ION MARIAN, BORCEA CLAUDIU CONSTANTIN, CARJAN MIRCEA, MARINACHE NICOLAE, MARINACHE CRISTIAN, PLETEA CATALIN CRISTIAN si ALISTAR MARIUS JAN, sub aspectul savarssii infractiunilor de incaierare si tulburarea ordinii §i linistii publice.

A

In fapt, in noaptea de 06/07.07.2013, cei opt inculpati, in timp ce se aflau in incinta barului „L.P" din Mun. Slobozia, jud. Ialomita, au participat la o incaierare si, prin violentele comise impotriva persoaftelor si bunurilor, au tulburat ordinea si linistea publica. Pe fondul consumului de alcool, inculpatii au folosit obiecte contondente cu care si-au produs vatamari reciproce, ulterior fiind transportafi la o unitate spitaliceasca pentru acordarea de ingrijiri medicale. Urmare a activitatii infractionale a inculpatilor au fost distruse mai multe bunuri din incinta barului respectiv.

Facem precizarea ca aceasta etapa a procesului penal, respectiv trimiterea in judecata, reprezinta, conform Codului de procedura penala, flnalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta spre judecare, situatie care nu poate sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.