-

 

 

 

 

COMUNICAT

 

 

Procurori ai Parchetului de pe lāngă Tribunalul Ialomiţa au dispus, la data de 13.05.2014, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului Milotin Florinel, pentru săvārşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie, prev. de art. 195 C.pen. rap. la art. 199 alin. 1 C.pen.

          Probatoriul administrat īn cauză pānă la acest moment al urmăririi penale a relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de  22.04.2014, inculpatul Milotin Florinel, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost implicat īntr-o agresiune la care au participat şi alţi membrii ai familiei, context īn care i-a aplicat o lovitură tatălui său M.A., īn zona maxilarului, cauzāndu-i leziuni care au determinat decesul.

Inculpatul urmează a fi prezentat Tribunalului Ialomiţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

Facem precizarea că punerea īn mişcare a acţiunii penale şi reţinerea reprezintă etape īn cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie activităţi procesuale care nu pot, īn nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.