COMUNICAT

 

 

         Procurori ai Parchetului de pe lāngă Tribunalul Ialomiţa au dispus la data de 16.07.2012 reţinerea pentru 24 de ore  a inculpatului MATAC CONSTANTIN-MARIAN, pentru săvārşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă la omor calificat, deosebit de grav şi tālhărie precum şi a inculpatului SUHAI STAN CORNEL, pentru săvārşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat deosebit de grav, tālhărie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

         Inculpaţii urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Probatoriul administrat īn cauză pānă la acest moment al urmăririi penale a relevat următoarea situaţie de fapt:

         Īn noaptea de 15/16.07.2012 īn jurul orelor 0200 inculpatul Suhai Stan Cornel a aplicat o lovitură cu un cuţit īn zona gātului părţii vătămate O.C., şofer de TAXI, după care īmpreună cu inculpatul  Matac Constantin Marian, i-au cerut părţii vătămate să părăsească autoturismul.

         Ulterior, cu autoturismul condus de inculpatul Suhai Stan Cornel, fără a poseda permis de conducere, cei doi inculpaţi s-au deplasat spre Bucureşti.

         Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor īmprejurărilor de fapt.