22 august 2011

 

 

 

 

COMUNICAT

 

 

 

 

         

 

          Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus, prin rechizitoriul din data de 18 august 2011, trimiterea în judecată a inculpaţilor MIHAIU CĂTĂLIN zis „CALU” şi NICOLAU MARIAN GABRIEL zis „GABI CHIORU”, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

          Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a  relevat faptul că, în după amiaza zilei de 16.06.2011, numitul I.M. se afla în cartierul 500 din municipiul Slobozia, zona Aleii Nordului, când a fost agresat de către  inculpaţii Mihaiu Cătălin zis „Calu” şi Nicolau Marian Gabriel, zis „Gabi Chioru”, primul având în mână un corp tăietor despicător, identificat de victimă drept sabie, cu care i-a aplicat o lovitură în zona capului – plagă tăiată vertex - iar cel de-al doilea un corp dur alungit, posibil bâtă, cu care i-a aplicat aceleiaşi victime lovituri în zona toraco-abdominală şi membre superioare.

          Cercetările au fost efectuate de către procurori împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Ialomiţa.

          Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Ialomiţa.